U bent hier: Assortiment>Verf>Krijtverf
Patina krijtverf

Krijtverf; zeer goede kwalitatieve verf op waterbasis speciaal voor hout of muren bij Verf en Wand patina direct bestellen

dimago® New Traditionals Krijtverf is een hoogwaardige verfsoort op waterbasis die speciaal ontwikkeld is om hout of muren te voorzien van een prachtige krijt matte kleurlaag.

Met New Traditionals krijtverf geef je muren, meubels, houten gebruiksvoorwerpen of vloerplanken een prachtige uitstraling. Door de verf van enkele lagen acrylvernis of lak te voorzien is deze ook geschikt voor oppervlakken die aan slijtage onderhevig zijn.

Kleureffect
dimago® New Traditionals krijtverf is in alle kleuren te mengen. De kleur van matte krijtverf wordt helderder als deze met een acrylvernis wordt afgewerkt. Door de fluweelmatte uitstraling kan New Traditionals krijtverf als eindresultaat een iets andere kleurindruk geven t.o.v. de kleurenwaaier. Veel extra toepassingen in combinatie met Patina en Craquelé. Je geeft hiermee bijvoorbeeld een kast of stoel een extra doorleefde of verweerde look. 

0.25 ltr krijtverf vanaf € 14,95  Ook in 1, 2.5 en 5 liter verkijgbaar.

Kleuren bekijken
Kijk hier alvast naar de speciale kleuren van dimago New Traditionals. Of haal een waaier met kleurechte stalen op in de winkel. Voor een optimale kleurbeleving zijn er ook grote A4 stalen. 

 • Krijtverf voor een speciaal effect

  Krijtverf

  Krijtverf voor een speciaal effect

  >Bekijk
 
 • Verheijen Verf & Wand Wonen
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  - Vrijdag 27 april gesloten - Koningsdag

  - Donderdag 10 mei gesloten - Hemelvaartsdag

  - Maandag 21 mei gesloten - 2e pinksterdag

 • Verheijen Verf & Wand Wonen

  Milhezerweg 31
  5752 BB Deurne
  Telefoon (0493) 32 23 93
  Fax (0493) 31 22 11
  E-mail winkel@verheijen.nl

BACK TO TOP