U bent hier: Assortiment>Vloeren>Novilon
Novilon

Novilon vloeren voor extra comfort in huis

Een Novilon vloer voor elke woonwens

Deze vloer heeft zeer goede geluiddempende eigenschappen. De collectie bestaat uit hout, steen en fantasiedessins. Ook de favoriete zwartwit tegel maakt onderdeel uit van deze collectie bij Verf & Wand.     

In verschillende breedtes in de maten 200, 300 en 400 cm. Novilon is ook verkrijgbaar in stroken die op verschillende manieren gelegd kunnen worden zoals in visgraat.

Een Novilon vloer is geschikt als u op zoek bent naar comfort, stijl, duurzame kwaliteit en gebruiksgemak.  Novilon is veelzijdig. Gemarmerd, graniet, betonlook, en tegeldessins of effen vloeren in heel veel kleuren. Voor elke woonwens er is een geschikte Novilon vloer.  Vraag advies aan onze specialisten.
 

Bekijk hier het inspiratiemagazine. Voor nog meer inspiratie.

Novilon heeft  vuilafstotende en waterdichte eigenschappen, een ijzersterke toplaag en een snelle terugvering  door bijvoorbeeld het van indrukken van stoel-, tafelpoten en kasten.  Dit zorgt voor hoog gebruiksgemak en duurzame kwaliteit. De veerkracht en de natuurlijke glans van Novilon staan garant voor comfort en een warme uitstraling. Ook is deze vloer gemakkelijk in onderhoud en net als Linoleum en PVC vloeren vanwege zijn hoge belastbaarheid geschikt voor zwenkwielen van bureaustoelen en meubels. Gebruik de vloerenplanner om te zien wat het effect is van verschillende vloeren. 

De woonspecialisten van Verf & Wand staan voor: 

vakkundig, persoonlijk interieuradvies
zorgvuldige afwerking en deskundig leggen van de vloer
op maat gemaakte bijpassende plinten

Bij ons kunt u terecht voor: een vrijblijvend advies bij u thuis of bij ons in de winkel.  Onze interieurstylisten bezoeken u desgewenst ook in de avonduren. 

 • Verheijen Verf & Wand Wonen
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  - Vrijdag 27 april gesloten - Koningsdag

  - Donderdag 10 mei gesloten - Hemelvaartsdag

  - Maandag 21 mei gesloten - 2e pinksterdag

 • Verheijen Verf & Wand Wonen

  Milhezerweg 31
  5752 BB Deurne
  Telefoon (0493) 32 23 93
  Fax (0493) 31 22 11
  E-mail winkel@verheijen.nl

BACK TO TOP